United Technikai spray kínálatunk

Compare
Kategória:

Leírás

Technikai spray kínálatunk

Üzletünkben a legnagyobb választékban az United ipari és technika sprayk találhatóak meg a polcokon.  Ezek a termékek a piacon most megtalálható egyik legjobb ár-érték arányú termékcsalád. A spray kiszerelésű termékek megkönnyítik a munkavégzést az élet szinte minden területén. Akár a munkában, de az otthoni munkavégzésben is hasznát tudjuk venni ezeknek a termékek. Felhasználhatóak akár az autó műszerfalától elindulva, egészen az alvázáig. Otthoni használatra például tökéletesen megfelel a multi spray, amellyel akár az otthoni használati tárgyaink élettartamát is megnövelhetjük.

Felhaszálási terület szerint a következő típusokat ajánjuk Önnek

Műanyagápoló spray

A járművek, munkagépek gumi és műanyag felülelteinek áplolására és védelmére szolgáló portaszító, színkiemelő képességű kellemes illatot hagyó termék.

United Műanyagápoló spray

Kontakt spray

Kijavítja és megakadályozza a nedvesség által okozott károkat és hibákat bármilyen elektromos hálózatban illetve a járműveknél. Kiválóan alkalmazható ipari célokra is. Elektromos gépek, berendezések ápoló segédanyaga mely gyors segítséget nyújt. Ideális kapcsoló táblákhoz, elosztókhoz, kapcsolókhoz, relékhez stb.

United Kontakt spray 400 ml.

US-88 Multi olaj spray

Összetételének köszönhetően az élet szinte minden területén hatásos védelmet nyújt pl. tisztítás, kenés, korrózióvédelem. Kiválóan oldja a rozsdát. Vékony filmréteget képez ezáltal taszítja a port és védi a szerszámokat.

United US-88 Multi olaj spray 400 ml.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„United Technikai spray kínálatunk” értékelése elsőként