Felhasználási feltételek

Megrendelésének leadásával Ön az aruhaz.intermotor.hu vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

A webshopban feltüntetett árak Bruttó-ban értendőek tartalmazzák az áfát de a szállítás költségeit nem!

Az eladó:

Inter-motor 98 Kft
4031 Debrecen, Köntösgát sor 15.
Cég adószáma: 11559876-2-09

Telefonszám: +36-535-010

intermotor025@gmail.com

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a aruhaz.intermotor.hu  webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
– Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
– Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
– Külföldre történő szállítás esetén kizárólag előreuatalással, PayPal-lal.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő ‘Saját adatok’ menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, amíg megrendelése nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kísérheti a ‘Saját adatok’ menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Webshopom webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

– Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Webshopom webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
– Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket GLS futárral szállítjuk. A mindenkor érvényes GLS díjak felszámításával. Egy csomag esetén 2500 Ft előre utalással, utánvéttel 3000 Ft 5 kg-ig.
A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel. Amennyiben Ön a GLS szállítást választotta megrendelésének elküldésekor.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is.

Szállítási határidő: A megrendelést követő munkanapon adjuk át a csomagot szállításra, a Gls maximum két munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.

Garancia:
Magyarországon hatályos törvények szerint. Általában 1 év a műszaki jellegű termékekre, de ez a gyártóktól függően akár 2 és 3 is lehet. Pontos garancia időt megtalálja a termék leírásában.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a intermotor025@gmail.com címen.